Ogłoszenie o zamówieniu publicznym na usługi społeczne i inne szczególne usługi o wartości poniżej wyrażonej w złotych równowartości kwoty 750 000 euro

Szczegóły przetargu publicznego

  • Data publikacji ogłoszenia

    7 lutego 2019  12:30

  • Kategoria zakupowa

    Usługi inne

  • Tytuł postępowania

    PRZYGOTOWANIE, WYDAWANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA ORAZ DOSTARCZANIE POSIŁKÓW DLA UCZESTNIKÓW KURSÓW SZKOLENIOWYCH REALIZOWANYCH PRZEZ CENTRUM SZKOLENIA W OKRESIE 01.04.2019R. – 31.12.2019R. W ODDZIALE ZUS W GDAŃSKU

  • Nazwa zamawiającego

    ZUS Oddział w Gdańsku

  • Adres zamawiającego

    Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Gdańsku
    80-748 Gdańsk, ul. Chmielna 27/33

  • Województwo

    pomorskie

  • Numer postępowania

    100000/271/1/2019-ZAP

  • Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)

    55320000-9 – usługi podawania posiłków
    55321000-6 – usługi przygotowywania posiłków
    55400000-4 – usługi podawania napojów
    55520000-1 – usługi dostarczania posiłków

  • Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)

    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, wydawanie całodziennego wyżywienia oraz dostarczanie posiłków dla uczestników kursów szkoleniowych realizowanych przez Centrum Szkolenia w Oddziale ZUS w Gdańsku w okresie od 01.04.2019r. - 31.12.2019r.

    2. Realizacja przedmiotu zamówienia będzie polegała na:
    a) w Gdańsku, w budynku przy ul. Chmielnej 27/33;
    - przygotowywaniu i wydawaniu posiłków (śniadania, obiady, kolacje) – w szacunkowej ilości 6.000 sztuk śniadań, 8.800 sztuk obiadów, 5.500 sztuk kolacji;
    - przygotowywaniu i wydawaniu poczęstunków w trakcie przerw w zajęciach - w szacunkowej ilości 9.500 sztuk;

    b) w Sopocie, w budynku przy Al. Niepodległości 796:
    - dostarczaniu i wydawaniu śniadań oraz poczęstunków - w szacunkowej ilości 1.000 sztuk,
    - dostarczaniu i wydawaniu obiadów/kolacji - w szacunkowej ilości 1.000 sztuk.

  • Kryteria oceny ofert

    Kryteria oceny:

    1) Cena – współczynnik K1 - wpływ na ocenę oferty: 60%
    2) Wariant zamówienia – współczynnik K2 - wpływ na ocenę oferty: 25%
    3) Doświadczenie szefa kuchni - współczynnik K3 - wpływ na ocenę oferty: 15%

  • Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia

  • Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu

    1) Ofertę należy przesłać na adres:

    Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Gdańsku
    Zamówienia Publiczne
    ul. Chmielna 27/33
    80-748 Gdańsk

    lub

    2) dostarczyć osobiście, w zaklejonej kopercie i złożyć na Sali Obsługi Klienta (parter) – „Dziennik podawczy” - budynek Oddziału ZUS w Gdańsku ul. Chmielna 27/33, 80-748 Gdańsk (czynne od godz. 08:00).

  • Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu

    18 lutego 2019  10:00

Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania

  • Data publikacji ogłoszenia
    07 marca 2019  14:00

Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia

  • Data publikacji ogłoszenia
    27 marca 2019  12:30
  • Nazwa albo imię i nazwisko podmiotu, z którym zamawiający zawarł umowę w sprawie zamówienia publicznego

    Przedsiębiorstwo Turystyczne Dom Rybaka
    Artur Rozwadowski
    ul. Świerkowa 2
    05-805 Otrębusy