Zamówienia publiczne

Zamówienia publiczne

W związku z uruchomioną w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych Platformą zakupową:

  • wszczynane przez ZUS zamówienia o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto oraz zapytania mające na celu rozeznanie rynku;
  • wszczynane przez ZUS postępowania o udzielenie zamówienia publicznego o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto, Plany postępowań oraz ich aktualizacje, a także wstępne ogłoszenia informacyjne

są dostępne pod adresem: http://portal.smartpzp.pl/zus.

Platforma zakupowa jest dedykowanym narzędziem służącym do komunikacji elektronicznej pomiędzy zamawiającym a wykonawcą.


​​​​​​​Utworzył/odpowiada: DZP, 06.04.2021 r., godz. 10:44
​​​​​​​Publikator: Anna Borowska DRK, aktualizacja 03.04.2024 r., godz. 10:24

Zamówienia publiczne

Ogłoszenie o zamówieniu publicznym na uslugi spoleczne i inne szczególne uslugi o wartosci ponizej wyrazonej w zlotych równowartosci kwoty 750 000 euro (postępowanie/a wszczęte do dnia 31.12.2020 r.)

Szczegóły przetargu publicznego

  • Data publikacji ogłoszenia

    27 września 2019  09:00

  • Kategoria zakupowa

    Usługi cateringowe

  • Tytuł postępowania

    Świadczenie usług cateringowych.

  • Nazwa zamawiającego

    Departament Zamówień Publicznych

  • Adres zamawiającego

    ul. Szamocka 3,5
    01 - 748 Warszawa.

  • Województwo

    mazowieckie

  • Numer postępowania

    TZ/271/51/19

  • Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)

    Przedmiot zamówienia jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) kodem:
    - 55521200-0 – usługi dowożenia posiłków;
    - 55320000-9 – usługi podawania posiłków;
    - 55321000-6 – usługi przygotowywania posiłków;

  • Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)

    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu, polegającej na przygotowywaniu, dostarczeniu do miejsca wydania i podawaniu posiłków oraz napojów, w szczególności: serwisu kawowego, serwisu kawowego z przekąskami, lunchu bufetowego i obiadów, podczas spotkań i konferencji organizowanych przez Centralę Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w siedzibie przy ul. Szamockiej 3, 5 w Warszawie.

  • Kryteria oceny ofert

    Całkowita cena oferty brutto(C) 90 %,

    Doświadczenie szefa kuchni (D) 10 %.

  • Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia

  • Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu

    Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego w Warszawie, ul. Szamocka 3, 5 z uwzględnieniem postanowień pkt. 1.5.3. SIWZ, do dnia 8 października 2019 r. do godziny 9:00.

  • Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu

    8 października 2019  09:00

  • Dodatkowe informacje

    Warunki udziału w postępowaniu zostały określone w Specyfikacji istotnych warunków zamówienia (pkt 4.1. ppkt. 4.1.1.3. - 4.1.1.4.), stanowiącej załącznik do niniejszego ogłoszenia o zamówieniu.

Wyjaśnienia i modyfikacje SIWZ

  • Data publikacji ogłoszenia
    09 października 2019  09:05

Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania

  • Data publikacji ogłoszenia
    08 listopada 2019  14:16

Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia

  • Data publikacji ogłoszenia
    27 listopada 2019  09:30
  • Nazwa albo imię i nazwisko podmiotu, z którym zamawiający zawarł umowę w sprawie zamówienia publicznego

    Concordia Sp. z o.o. Sp.k., ul. Łopuszańska 95, 02 – 457 Warszawa, NIP 5252392309;