Zamówienia publiczne
W związku z uruchomioną w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych Platformą zakupową:
- wszczynane przez ZUS zamówienia o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto oraz zapytania mające na celu rozeznanie rynku;
- wszczynane przez ZUS postępowania o udzielenie zamówienia publicznego o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto, Plany postępowań oraz ich aktualizacje, a także wstępne ogłoszenia informacyjne
są dostępne pod adresem: http://portal.smartpzp.pl/zus.
Platforma zakupowa jest dedykowanym narzędziem służącym do komunikacji elektronicznej pomiędzy zamawiającym a wykonawcą.
Utworzył/odpowiada: DZP, 06.04.2021 r., godz. 10:44
Publikator: Anna Borowska DRK, aktualizacja 03.04.2024 r., godz. 10:24
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym na uslugi spoleczne i inne szczególne uslugi o wartosci ponizej wyrazonej w zlotych równowartosci kwoty 750 000 euro (postępowanie/a wszczęte do dnia 31.12.2020 r.)
Szczegóły przetargu publicznego
-
Data publikacji ogłoszenia
23 maja 2017 11:48
-
Kategoria zakupowa
Usługi inne
-
Tytuł postępowania
Wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia przy II Oddziale ZUS w Warszawie
-
Nazwa zamawiającego
ZUS III Oddział w Warszawie
-
Adres zamawiającego
00-701 Warszawa, ul. Czerniakowska 16
-
Województwo
mazowieckie
-
Numer postępowania
550000/271/9/2017-CZP
-
Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
55300000-3 usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków,
55510000-8 usługi bufetowe,
55400000-4 usługi podawania napojów,
55520000-1 usługi dostarczania posiłków,
55321000-6 usługi przygotowywania posiłków -
Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)
1.Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna obejmująca przygotowywanie, wydawanie oraz w razie potrzeby dostarczanie uczestnikom organizowanych szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji: posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), serwisów kawowych oraz menu okolicznościowego, jak również „suchego prowiantu”, wydawanego zamiast posiłku (śniadanie, obiad, kolacja) oraz obsługa innych zdarzeń organizowanych na zlecenie II Oddziału – narad, konferencji, spotkań okolicznościowych i roboczych oraz innych szkoleń - w oparciu o udostępnioną odpłatnie przez Zamawiającego powierzchnię użytkową zlokalizowaną w Warszawie w Inspektoracie Praga Północ ul. 11 Listopada 15 A.
2.Planowana ilość posiłków oraz serwisów kawowych, które powinny być wydawane uczestnikom szkoleń w ciągu 24 miesięcy wyniesie ok. 55 400 sztuk - w tym: śniadań - 5 100 sztuk, obiadów – 23 100 sztuk, kolacji – 4 100 sztuk, serwisów kawowych – dla 23 100 osób. Zamawiający nie gwarantuje wykorzystania wskazanej ilości posiłków - Wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał roszczeń. Zamawiający dopuszcza możliwość przekroczenia liczby poszczególnych pozycji z zastrzeżeniem, iż łączna wartość wykonanych usług nie może przekroczyć kwoty określonej w umowie.
3.Zamówienie będzie realizowane przez okres 24 miesięcy od dnia podpisania umowy, jednak nie wcześniej niż od 01.09.2017 r. -
Kryteria oceny ofert
Zamawiający dokona oceny ofert w oparciu o kryteria wskazane poniżej:
1. Cena oferty brutto (C) - waga: 60 %
2. Różnorodność zaproponowanego menu (R) - waga: 20 %
3. Doświadczenie szefa kuchni (D) - waga: 10 %
4. Zmiana godzin wydawania obiadów (G) -waga: 10 % -
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia
-
Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
Wykonawcy mogą składać oferty osobiście w siedzibie zamawiającego w Warszawie, ul. Czerniakowska 16 (wejście od ul. Czerniakowskiej, budynek VGB), w Centrum Zamówień Publicznych, piętro I, pok. 107, lub przesłać na adres Zamawiającego:
Zakład Ubezpieczeń Społecznych
III Oddział w Warszawie
00-701 Warszawa, ul. Czerniakowska 16
Centrum Zamówień Publicznych pok. 107
Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za oferty złożone w innym miejscu niż wskazane powyżej. -
Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
21 czerwca 2017 10:30
-
Dodatkowe informacje
1. Postępowanie prowadzone jest w trybie art. 138o ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164 z późn. zm.).
2. Przedmiotem zamówienia są usługi społeczne wymienione w załączniku XIV do Dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r.
3. Wartość zamówienia nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 750 000 euro, o której mowa w art. 138g ust. 1 pkt 1 ustawy Pzp.
4. Osoby uprawnione do porozumiewania się z wykonawcą:
Adam Konopko - tel. 22 890 43 92
Agata Borczon-Ragus - tel. 22 890 43 63
5. Publiczne otwarcie ofert nastąpi w dniu 21.06.2017 r., o godz. 11:00, w siedzibie zamawiającego w Warszawie, ul. Czerniakowska 16 (wejście od ul. Czerniakowskiej, budynek VGB), piętro I, pok. 109.
6. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy Pzp.
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
-
Data publikacji ogłoszenia27 lipca 2017 12:04
-
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
-
Data publikacji ogłoszenia01 września 2017 10:26
-
Nazwa albo imię i nazwisko podmiotu, z którym zamawiający zawarł umowę w sprawie zamówienia publicznego
BAR BUSIA GASTRONOMIA Barbara Trzonkowska, ul. Mińska 25 lok. 19, 03-808 Warszawa