Zamówienia publiczne
W związku z uruchomioną w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych Platformą zakupową:
- wszczynane przez ZUS zamówienia o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto oraz zapytania mające na celu rozeznanie rynku;
- wszczynane przez ZUS postępowania o udzielenie zamówienia publicznego o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto, Plany postępowań oraz ich aktualizacje, a także wstępne ogłoszenia informacyjne
są dostępne pod adresem: http://portal.smartpzp.pl/zus.
Platforma zakupowa jest dedykowanym narzędziem służącym do komunikacji elektronicznej pomiędzy zamawiającym a wykonawcą.
Utworzył/odpowiada: DZP, 06.04.2021 r., godz. 10:44
Publikator: Anna Borowska DRK, aktualizacja 03.04.2024 r., godz. 10:24
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym na uslugi spoleczne i inne szczególne uslugi o wartosci ponizej wyrazonej w zlotych równowartosci kwoty 750 000 euro (postępowanie/a wszczęte do dnia 31.12.2020 r.)
Szczegóły przetargu publicznego
-
Data publikacji ogłoszenia
24 lipca 2020 11:48
-
Kategoria zakupowa
Usługi cateringowe
-
Tytuł postępowania
Obsługa gastronomiczna na rzecz uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie
-
Nazwa zamawiającego
ZUS II Oddział w Warszawie
-
Adres zamawiającego
ul. Podskarbińska 25
03-829 Warszawa -
Województwo
mazowieckie
-
Numer postępowania
450000/271/8/2020-ZAP
-
Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
55300000-3 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków;
55400000-4 Usługi podawania napojów;
55520000-1 Usługi dostarczania posiłków;
55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. -
Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej na rzecz uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, konferencji, spotkań okolicznościowych i roboczych oraz innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Centrum Szkolenia oraz II Oddziału ZUS w Warszawie obejmującej przygotowywanie, dostarczanie oraz wydawanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), serwisów kawowych oraz menu okolicznościowego.
-
Kryteria oceny ofert
1. Cena oferty brutto (C) - 60%
2. Doświadczenie wykonawcy (D) - 25%
3. Eliminacja opakowań plastikowych (E) - 15% -
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia
-
Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
Miejsce składania ofert:
1) w formie pisemnej - osobiście w siedzibie Zamawiającego w Warszawie, ul. Podskarbińska 25, w Kancelarii, pok. 18 lub przesłać na adres Zamawiającego:
Zakład Ubezpieczeń Społecznych
II Oddział w Warszawie
03-829 Warszawa, ul. Podskarbińska 25
Wieloosobowe Stanowisko Zamówień Publicznych, pok. 401
2) w formie elektronicznej - za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany , wycofania oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu -
Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
18 sierpnia 2020 09:00
-
Dodatkowe informacje
1. Identyfikator postępowania: c8cda2d3-08a6-4449-8226-c4b623ceaf7c
2. Klucz publiczny jest zamieszczony wraz z Ogłoszeniem o zamówieniu w folderze "Klucz publiczny".
Wyjaśnienia i modyfikacje SIWZ
-
Data publikacji ogłoszenia18 sierpnia 2020 08:18
-
Wyjaśnienia lub modyfikacje SIWZ
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
-
Data publikacji ogłoszenia04 września 2020 13:17
-
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
-
Data publikacji ogłoszenia21 września 2020 14:34
-
Nazwa albo imię i nazwisko podmiotu, z którym zamawiający zawarł umowę w sprawie zamówienia publicznego
Bracia Pietrzak Sp. j.
ul. Paderewskiego 17
05-220 Zielonka