Zamówienia publiczne
W związku z uruchomioną w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych Platformą zakupową:
- wszczynane przez ZUS zamówienia o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto oraz zapytania mające na celu rozeznanie rynku;
- wszczynane przez ZUS postępowania o udzielenie zamówienia publicznego o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto, Plany postępowań oraz ich aktualizacje, a także wstępne ogłoszenia informacyjne
są dostępne pod adresem: http://portal.smartpzp.pl/zus.
Platforma zakupowa jest dedykowanym narzędziem służącym do komunikacji elektronicznej pomiędzy zamawiającym a wykonawcą.
Utworzył/odpowiada: DZP, 06.04.2021 r., godz. 10:44
Publikator: Anna Borowska DRK, aktualizacja 03.04.2024 r., godz. 10:24
Ogłoszenie o zamówieniu publicznym na uslugi spoleczne i inne szczególne uslugi o wartosci ponizej wyrazonej w zlotych równowartosci kwoty 750 000 euro (postępowanie/a wszczęte do dnia 31.12.2020 r.)
Szczegóły przetargu publicznego
-
Data publikacji ogłoszenia
21 listopada 2017 09:44
-
Kategoria zakupowa
Usługi cateringowe
-
Tytuł postępowania
Wyżywienie uczestników kursów szkoleniowych realizowanych przez Centrum Szkolenia Oddziału ZUS w Gdańsku
-
Nazwa zamawiającego
ODDZIAŁ W TORUNIU
-
Adres zamawiającego
ul. Mickiewicza 33/39
87-100 Toruń -
Województwo
kujawsko-pomorskie
-
Numer postępowania
560000/271/21/2017/CZP
-
Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
55320000-9 Usługi podawania posiłków
55321000-6 Usługi przygotowania posiłków
55400000-4 Usługi podawania napojów
55520000-1 Usługi dostarczania posiłków -
Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, wydawanie całodziennego wyżywienia oraz dostarczanie posiłków dla uczestników kursów szkoleniowych realizowanych przez Centrum Szkolenia w Oddziale ZUS w Gdańsku.
2. Realizacja przedmiotu zamówienia będzie polegała:
1) w Gdańsku, w budynku przy ul. Chmielnej 27/33 na:
a) przygotowaniu i wydawaniu posiłków (śniadania, obiady, kolacje) – w szacunkowej ilości 7 400 śniadań, 10 500 obiadów i 7 400 kolacji;
b) przygotowaniu i wydawaniu poczęstunków w trakcie przerw w zajęciach – w szacunkowej ilości 10 500 sztuk;
2) w Sopocie, w budynku przy Al. Niepodległości 796 na:
a) dostarczaniu i wydawaniu śniadań/poczęstunków – w szacunkowej ilości 1 800 sztuk;
b) dostarczaniu i wydawaniu obiadów/kolacji – w szacunkowej ilości 1 800 sztuk.
3. Termin realizacji zamówienia dla wszystkich części zamówienia: od 01.01.2018 r. do 31.12.2018 r -
Kryteria oceny ofert
1. Cena całkowita Oferty - znaczenie 75%
2. Serwowanie posiłków - znaczenie 15%
3. Doświadczenie szefa kuchni - znaczenie 10% -
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia
-
Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
Oferty należy składać w O/ZUS w Toruniu przy ul. Mickiewicza 33-39 w pokoju nr 102a (piętro I).
-
Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
30 listopada 2017 10:00
Wyjaśnienia i modyfikacje SIWZ
-
Data publikacji ogłoszenia30 listopada 2017 12:25
-
Wyjaśnienia lub modyfikacje SIWZ
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
-
Data publikacji ogłoszenia08 grudnia 2017 08:48
-
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty lub unieważnieniu postępowania
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
-
Data publikacji ogłoszenia19 grudnia 2017 09:22
-
Nazwa albo imię i nazwisko podmiotu, z którym zamawiający zawarł umowę w sprawie zamówienia publicznego
Przedsiębiorstwo Turystyczne „Dom Rybaka” Artur Rozwadowski
ul. Świerkowa 2, 05-805 Otrębusy